Vleesgerechten recepten en gerechten

Home » Vleesgerechten recepten en gerechten
Kipfilet met spek

Kipfilet in een jasje van gerookt spek met zelfgemaakte kroketjes

In Gezonde recepten, Vleesgerechten Comments

Bereiding kipfilet in een jasje van gerookt spek met zelfgemaakte kroketjes Zelfgemaakte kroketjes 1. Schil de aardappelen en kook ze in een grote hoeveelheid water, waaraan je wat zout toevoegt 2. Wanneer de aardappelen gaar zijn, giet je het water… Volledig recept »

Papillotte met kip en scampi's

Papillotte van kipfilet, scampi en heerlijke kruidenboter met gepofte aardappel en colesla

In Ovenschotel, Vleesgerechten Comments

Een heerlijk papillotte van kipfilet, scampi gerechtje, dat het best tot zijn recht komt op de barbecue. Bereiding  Papillotte van kipfilet, scampi en heerlijke kruidenboter Coleslaw 1. Schil de wortels en snij ze in fijne reepjes. Snij ook de witte kool… Volledig recept »

Braadworst met puree

Braadworst met peterseliepuree en ajuinsaus

In Vleesgerechten Comments

Braadworst met aardappelpuree en ajuinsaus is echte boerenkost. Dit is een iets elegantere variant, met peterselie puree. Bereiding braadworst met puree en ajuinsaus 1. Schil de uien en snijd ze in fijne ringen 2. Schil de aardappelen en snijd ze… Volledig recept »

Mexicaanse wraps / taco’s

In Vleesgerechten Comments

Taco’s, ook wel bekend onder de naam “Mexicaanse Wrap’s” zijn gemaakt van maïsmeel. Het zijn eigenlijk dunne pannekoekjes, die gefrituurd, of gewoon warm gemaakt worden. Taco’s worden ook wel aangeduid met het woord “Tortilla”. Meestal refereert men dan enkel aan… Volledig recept »