Salades recepten en gerechten

Home » Salades recepten en gerechten
Groenten grillen op z’n Italiaans

Groenten grillen op z’n Italiaans

In Gezonde recepten, Salades Comments

Groenten grillen op z’n Italiaans Heb je zin om groente te grillen op de barbecue of thuis op het gasfornuis? Dan raad ik je aan om deze handleiding te gebruiken! Graag laat ik je zien hoe je groente op z’n… Volledig recept »

salade nicoise

Salade Niçoise met rode rijst

In Gezonde recepten, Salades, Vegetartisch Comments

De zoute en nootachtige smaak van rode rijst is uitermate geschikt voor deze heerlijke salade. U kunt de tonijn of zwaardvis ook barbecueën of in de pan bakken. Bereiding salade Niçoise 1. Doe alle ingrediënten voor de marinade in een keukenrobot… Volledig recept »

Rapini

Rapini met zon gedroogde tomaten

In Salades Comments

Rapini is een klassieke Italiaanse groente ook wel Italiaanse raapsteel genoemd. Het heeft een licht bittere smaak en is familie van broccoli en een leuke afwisseling op de normale groene groenten. Personen: 4 personen Bereidingstijd: 40 minuten Bereiding van de… Volledig recept »

Groenterollen

Groenterolletjes ingepakt

In Salades, Vegetartisch Comments

Groenterollen is een bijgerecht van bijvoorbeeld haricot verts en wortel en is zeer geschikt om van te voren klaar te maken. Tijdens de lunch maakt u ze vast voor het diner klaar zodat het diner minder tijd gaat kosten om… Volledig recept »

Gevulde rijstrollen

Gevulde rijstrollen – Lemper

In Salades Comments

Lemper is een lekkere Indonesische snack. De vulling wordt op verschillende manieren gemaakt, dit is een recept met een vulling van kipfilet. Personen: 10 porties Bereidingstijd: 45 minuten Bereiding gevulde rijstrollen Breng 40 gram santen in een pan met voldoende… Volledig recept »

Gesmoorde groenten

Gesmoorde groenten / groenten gesmoord

In Salades Comments

Gesmoorde groenten zijn ideaal als de groenten niet vers meer zijn. Natuurlijk kunnen er ook verse groenten gebruikt worden voor dit groente bijgerecht. Het smoren van groenten houdt in dat ze in hun eigen vocht worden gaar gekookt. Personen: 2… Volledig recept »

Macaronisalade

Macaroni salade

In Salades Comments

Macaroni komt uit de Italiaanse keuken en is een bekend gerecht. Het wordt wereldwijd veel gegeten, het is voedzaam en voordelig. De macaroni is in vele vormen verkrijgbaar zoals; de elleboogjes, schelpjes en pennen. Tegenwoordig is de commercie hier op… Volledig recept »

Tonijnsalade

Tonijnsalade

In Salades Comments

Tonijn behoort tot de vissoorten die wereldwijd het meest gegeten worden. Dit wordt mede veroorzaakt door de lage kosten en de ruime beschikbaarheid van tonijn in blik. Er zijn verschillende uitvoeringen op de markt, zoals: tonijn in olie, tonijn in… Volledig recept »

Aardappelsalade

Aardappelsalade

In Salades Comments

De koude aardappelsalade is heel bekend, in de meeste huishoudens wordt deze salade regelmatig gegeten. Het leuke van de aardappelsalade is dat er heel veel variatie is in de bereidingswijze. Ieder doet het op zijn eigen manier waarbij het recept… Volledig recept »