Ovenschotel recepten en gerechten

Home » Ovenschotel recepten en gerechten
Papillotte met kip en scampi's

Papillotte van kipfilet, scampi en heerlijke kruidenboter met gepofte aardappel en colesla

In Ovenschotel, Vleesgerechten Comments

Een heerlijk papillotte van kipfilet, scampi gerechtje, dat het best tot zijn recht komt op de barbecue. Bereiding  Papillotte van kipfilet, scampi en heerlijke kruidenboter Coleslaw 1. Schil de wortels en snij ze in fijne reepjes. Snij ook de witte kool… Volledig recept »

Ovenschotel asperges

Ovenschotel met asperges

In Ovenschotel Comments

Ovenschotel met asperges en sperziebonen. Makkelijk te maken en gezond recept, ook lekker om de volgende dag te eten. Personen: 8 personen Bereidingstijd: 55 minuten Bereiding ovenschotel met asperges: Doe de asperges in een grote pan en voeg ongeveer 2… Volledig recept »

Gehakt ovenschotel

Ovenschotel met gehakt, wortel en ui

In Ovenschotel Comments

Deze overheerlijke ovenschotel wordt ook wel een “Sheperd’s Pie” genoemd. Deze ovenschotel komt oorspronkelijk uit Engeland en werd gemaakt van restjes vlees en groenten. Er werd voornamelijk gebruik gemaakt van lamsvlees of gehakt in deze schotel uit de oven, maar… Volledig recept »

Pasta ovenschotel

Pasta uit de oven met mozzarella en gehaktballetjes

In Ovenschotel, Pasta Comments

Heerlijke pasta uit de oven met gehaktballetjes en mozzarella, gebruik hiervoor penne of een andere soort grote pasta. Personen: 4 personen Bereidingstijd: 60 minuten Bereiding pasta ovenschotel met gehaktballetjes: Kook de pasta zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Maak de gehaktballetjes… Volledig recept »

Ovenschotel met gehakt en prei met curry

Ovenschotel gehakt met curry en prei

In Ovenschotel Comments

Heerlijke makkelijk te maken ovenschotel met gekruid gehakt en prei. De prei wordt gestoofd in de oven waardoor de smaak van de currie in het hele gerecht komt. Hierdoor ontstaat er een oven heerlijke schotel die zeker nog een keer… Volledig recept »