
Originele mini pizza’s
Dit recept is een toppertje voor kinderfeestjes, waar de kids zélf hun eigen speciale mini pizza’s kunnen bereiden. In plaats van het traditionele pizzadeeg, kiezen we hier voor een andere aanpak. Bereiding 1. Kuis de champignons met behulp van een… Volledig recept »

Zuid-Afrikaanse Boboti / bobotie recept
Overal zit zout in. Ieder pakje, potje en zakje bevat een hoeveelheid natrium (zout). Ik was altijd gek op die wereldgerechten, maar ook daar zit ontzettend veel zout in! Daar ontstond de uitdaging: hoe ga ik net zo lekker eten,… Volledig recept »

Zelfgemaakte loempia’s
Goed nieuws! De transplantatie komt er (heel snel) aan. Dat brengt een aantal vernieuwde vrijheden met zich mee, zoals fatsoenlijk drinken en geen kalium beperking meer. HOERA. Er komen wel wat nieuwe beperkingen bij. En één daarvan doet een beetje… Volledig recept »

De Ijslandse kok Vilhjalmur Sigurdarson – restaurant Souvenir
Ijsland op je bord De Ijslandse kok Vilhjalmur Sigurdarson, die in België het restaurant Souvenir opende, werd door Gault Millau vernoemd als ontdekking dit jaar en dat is niet zonder reden! De chef werkt eerst in Londen bij Texture en… Volledig recept »

Risottorolletjes met forel en parmaham
Deze rolletjes vormen een verrukkelijke en elegante maaltijd. Deze risotto wordt bereid met heerlijke champignons en garnalen, waarvan de smaken perfect passen bij de sterke smaak van forel. Bereiding risottorolletjes met forel en parmaham 1. Maak allereerst de risotto. Verhit… Volledig recept »

Verfrissende taboulé
Het is zomer en dat wil maar één ding zeggen: BBQ-tijd! Wil je in plaats van de traditionele bijgerechten je vrienden imponeren en uitpakken met iets speciaals? Probeer dan zeker deze verrukkelijke taboulé eens! Natuurlijk kan je er ook voor… Volledig recept »